Mata do pieczenia makaroników

TD-8775

Polka Polska Grupa Producentów

Nowy

Mata jest wykonana z włókna szklanego pokrytego silikonem. Nie wymaga natłuszczania. Odporna na temperatury -20 do + 200 stopni.

Dzięki nieprzywierającej powierzchni łatwo oderwiemy ciastka, makaroniki czy pizzę od podkładki.

Idealnie sprawdzi się również jako stolnica do ugniatania i wałkowania ciasta na kluski czy pierogi.

Więcej szczegółów

Czekamy na dostawę tego produktu


Powiadom

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 19 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 19 punktów zmieniając bon o wartości 0,38 zł.


19,12 zł netto

23,52 zł brutto

Nadaje się do użycia w piekarnikach. Przed pierwszym użyciem matę należy przepalić, w tym celu należy włożyć matę do nagrzanego do 200 st. piekarnika na 15 minut

Zalecane mycie ręczne.

Inne produkty w tej samej kategorii